Category Archives: Malaysia Paramotor

KEMBARA PARAMOTOR HR

-Kembara Paramotor HR-.catatan 07032020. sabtu. 613am..Oleh kerana hujan turun bermula 330pm hingga ke malam maka HR putuskan lain kali lah fly di seriab perlis. confirmed tempat to basah lenjun n kotor nanti wing..sekitar 1030am HR bergerak dari perlis selepas makan … Continue reading

Posted in Malaysia Paramotor | Comments Off on KEMBARA PARAMOTOR HR

KEMBARA PARAMOTOR HR

-Kembara Paramotor HR-.catatan 07032020. Sabtu. 605am..siap mandi n tunggu subuh di masjid jamek kariah taman kucai lunas kulim kedah.

Posted in Malaysia Paramotor | Comments Off on KEMBARA PARAMOTOR HR

KEMBARA PARAMOTOR HR

-Kembara Paramotor HR-.catatan 06032020. jumaat. 5pm..usai solat jumaat di masjid tun abdul razak peroh kangar panas lit lit langsung hujan lebat. nampak gayanya xde can petang ni nak fly kat seriab. last call kita cuba esok pagi. harap tempat nak … Continue reading

Posted in Malaysia Paramotor | Comments Off on KEMBARA PARAMOTOR HR

KEMBARA PARAMOTOR HR

-Kembara Paramotor HR-.catatan 06032020. jumaat. 1055am..Pagi pagi bersedia nak fly di site baru di seriab kangar Perlis. Kami awal awal dah bersedia namun tidak mendapat kebenaran terbang bawah 200 kaki dari tower. Ada latihan penerbangan tudm. Nanti kita cuba petang … Continue reading

Posted in Malaysia Paramotor | Comments Off on KEMBARA PARAMOTOR HR

KEMBARA PARAMOTOR HR

-Kembara Paramotor HR-.catatan 05032020. khamis. 11pm..Selamat sampai ke kangar sekitar 930pm. solat jamak maghrib n isyak di titi kerbau. kemudian makan malam n terus ke Kangar. bermalam di sini. dah siap mandi n akan setting set untuk fly pagi esok.

Posted in Malaysia Paramotor | Comments Off on KEMBARA PARAMOTOR HR