Daily Archives: 04/10/2021

Tanaman Kelapa Santan

Bismillah.17082021.selasa.09:40 pm Terapi fizikal : . Pagi tadi HR dimaklumkan bahawa pihak PAIP akan memasang kepala meter di #DusunHR. Gembira sungguh dihati. Mana xnya HR mohon masuk air sejak april lalu. Kata pegawai yang nak pasang meter tu nanti akan … Continue reading

Posted in Dusun HR | Comments Off on Tanaman Kelapa Santan

Tanaman Kelapa Santan

Bismillah. 16082021. Isnin. 5.01pm. Terapi fizikal n terapi minda : . Dari malam semalam HR fikir fikir fikir akhirnya sampai juga HR ke #DusunHR jam 10am. .6 minggu HR x kemari. Last 11 Julai baiki pagar dulu. . Sebaik sahaja … Continue reading

Posted in Dusun HR | Comments Off on Tanaman Kelapa Santan

Tanaman Kelapa Santan

Bismillah. 11072021.Ahad. 730am. . Wajib menyelenggara pagar bahagian kolam ni dah sebab tanah tambak mulai skit skit bergerak. HR kena pasak juga bahagian luar nanti supaya tanah x bergerak. . Angkut C channel ukur n tepek kat 6 tiang agar … Continue reading

Posted in Dusun HR, Uncategorized | Comments Off on Tanaman Kelapa Santan

Tanaman Kelapa Santan

Bismillah. 04072021.Ahad. 12.05pm. . Masa nak balik lalu jap tengok rodong tu sedang tegakkan tiang pintu pagar. Terus pergi rumah dia nak ambil semula treler sebab tiang pagar c channel biru tu letak kat rumah dia. masa dia punggah turun … Continue reading

Posted in Dusun HR | Comments Off on Tanaman Kelapa Santan

Tanaman Kelapa Santan

Bismillah. 04072021.Ahad. 11.30am. . Masa nak balik tengok cili penuh kat pokok n dah masak sangat. biarlah dia tua sendiri pastu jatuh boleh ada anak cili lagi. Lagipun kat rumah masih banyak lagi cili ni. . www.dusun.hr.com.my . #DusunOrganikHR #TanamanKelapaSantan … Continue reading

Posted in Dusun HR | Comments Off on Tanaman Kelapa Santan